2015 m. gegužės 17 d., sekmadienis

Becukriai veganiški kokosų pieno ledai


Trečiasis veganiškų ledų bandymas (Nr. 1 – ČIA, Nr. 2 – ČIA). Rezultatas – džiuginantis, super paprastas ir greitas, ir tikrai besikartosiantis ant mūsų stalo.
---------------------------------------------------------------------------------------------
1 skardinė kokosų pieno
1 puodelis šaldytų arba šviežių uogų
1 šaukštas kokosų aliejaus
1 šaukštas ryžių sirupo

1. Kokosų pieno skardinę iki vientisos masės sumaišom su sirupu ir kokosų aliejumi.
2. Pridedam šviežių arba šaldytų uogų (naudojau šaldytų uogų mišinį).
3. Transportuojam į šaldymo kamerą bent kelioms valandoms.
---------------------------------------------------------------------------------------------
P.s. kokoso pieno pagrindą galima naudoti bet kokio kito skonio ledų gamybai: laimo/apelsinų/šokolado/mango/mėtų/etc. Skonius tarpusavyje galima visiškai maišyti ir permaišyti. „Kova be taisyklių.“

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą