2015 m. gegužės 15 d., penktadienis
Sveikuoliškas avinžirnių užkandis
„„Game Of Thrones“ nauja serija = naujas sveikas užkandis“ ciklas tęsiasi. Šiandien eteryje – itin greitai pagaminamas, super paprastas ir labai traškiai riešutėliškai skanus avinžirnių užkandis.
------------------------------------------------------------------------------------
1 skardinė konservuotų avinžirnių
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
prieskonių pagal skonį (druska, kajeno pipirai, paprikos milteliai ir kt. arba saldusis variantas - cinamonas, kardamonas ir kt.)
1. Pakaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
2. Nusunkiame konservuotus avinžirnius ir dedam į kepimo skardą, padengtą kepimo popieriumi be jokių prieskonių ir aliejų.
3. Kepam apie 30 min., kol avinžirniai apskrunda ir tampa traškūs (į tarpus galime paritinėti skardoje, kad iš visų pusių apskrustų).
4. Sumaišome su aliejumi ir norima prieskonių kombinacija.
5. Jungiamės žiūrėti „Game of Thrones“, solidariai pralaukiam bent jau muzikinę intro, o tada kertam dar šiltus.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą